Yrityksen virkistypäivät Kangasalla

Tarjoamme yritysasiakkaille mahdollisuuden viettää rentouttavat virkistys-, tyky- ja tyhy-päivät Kangasalla Vehoniemen harjulla, Kaivannon kanavan ihanissa maisemissa. Toimipisteemme sijaitsee vain reilun 20 min ajomatkan päässä Tampereelta.

Yhteistyöyritysten kanssa järjestämme kahvilassa ja sen ympäristössä erilaisia aktiviteetteja. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja! Räätälöimme jokaisen tapahtuman yrityksen ja osallistujien toiveiden mukaan.

Tässä esiteltynä joitakin erilaisia aktiviteetteja, joita yhdistelemällä, ja tarpeen vaatiessa hiukan muokkaammalla, saamme järjestettyä henkilöstöllenne rentouttavan ja työviihtyvyyttä ja tiimihenkeä lisäävän virkistyspäivän!

Kahvila Kangasala - Vehoniemen Alamaja

Vehoniemen Alamaja
Alamajantie 90
36570 Kaivanto
Puh. 040 526 3878

Yrityksen tyky-päivä - valokuvaus

Valokuvauksesta voimaa!

Parempia kuvia kännykällä: Ota kännykkäkamerastasi kaikki irti - opi helpot niksit parempien kuvien ottamiseen. Miten otat itsestäsi edustavan selfien? Leppoisaa käytännön harjoittelua luonnonvalolla.

Järkkärikoulu: Opi järjestelmäkamerastasi perusominaisuudet. Käytännönoppeja ja luonnonvalossa kuvaamista. Ota järjestelmäkamerasi ominaisuudet hyötykäyttöön!

Yrityksen virkistys- ja tyky-päivät - kehonhallinta ja hyvinvointi

Hyvinvointi ja kehon hallinta

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kolmiot ja kehon hallinta: Pysähdy hetkeksi miettimään omaa hyvinvointiasi ja löydä keinoja sen parantamiseen.

Liikuta itseäsi: Opi tapoja ja keinoja lisätä työkiireiden keskelle rentoutusta, lisää liikkuvuutta ja oman kehon huoltoa.

Tyky-päivä Tampereen seudulla - äänihuolto ja puheviestintä

Äänihuolto ja puheviestintä

Ääni-iloittelu: Lempeää liikettä, hassuja ääniä ja hullunkurisia ilmeilyjä yhdistettynä äänen huoltoon.

Buustia ääneen: Workshop ja luento äänenkäytön ja puheviestinnän harjoittamiseen.

Tyky-päivä Tampereen seudulla - Vehoniemen Alamaja

Liikuntaa ja luontoa

Apina-olympialaiset: Tiimikilpailu pilkettä silmäkulmassa!

Opastettu luontopolku: Tutustumme kahvilan ja Vehoniemen automuseon ympäristössä luontoon. Opastettu leppoisa luontopolku automuseolle ja takaisin.


Kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä ja kysy lisää meidän virkistys- ja tyky-toimintapalvelusta!

Marjut Järvinen • Vehoniemen Alamaja
Puh. 040 526 3878 • Lähetä sähköpostia!